Kop logo vom Himmel hoch
Home - Nieuws - 2002 - Concerten Dan Sus Dan So op cd verschenen

Nieuws

15 december 2002

Concerten Dan Sus Dan So op cd verschenen

Tijdens het Dan Sus Dan So-concert van zaterdag 14 december in Terwolde zijn drie cd’s gepresenteerd die werden opgenomen in de kerken van Windesheim, Wesepe en Diepenveen. Hiermee is de eerste aanzet gedaan tot de monumentale serie portretten van historische kerken die de stichting Vom Himmel hoch aan wil leggen.

De drie cd’s vertellen een uitgesproken eigen verhaal. Omdat iedere avond een bonte stroom muzikanten, samen met een voordrachtskunstenaar, de revue passeert is het mogelijk op een brede manier met de akoestiek en de sfeer van een bepaalde kerk kennis te maken.

De opname’s en de mastering van deze cd’s werden verzorgd door C&M Audio, terwijl Douglas Design verantwoordelijk was voor het fullcolour hoesontwerp. De cd’s bevatten boekjes met teksten van de uitvoeringen en informatie over de betreffende kerk. Ondanks deze professionele aanpak is de verkoopprijs slechts 10 euro per cd. De cd’s vonden waarschijnlijk mede daarom gretig aftrek tijdens de pauze en na afloop van het vierde concert dat de stichting organiseerde in de Noordelijke IJsselvallei.

Buiten de concerten van de stichting om zijn de cd’s voorlopig alleen per e-mail of telefonisch te bestellen. Na ontvangst van uw betaling worden deze dan binnen enkele dagen naar u toegestuurd.

Naar de cd's.